Wednesday, 10 October 2012

angin angin angin..huh

salam...

 Aku rasa ada kenyataan yang tak betul telah dia buat. kata cair konon, tapi semalam bukan main berangin. huh, ya la silap aku jugak kan ungkit sal ex aku, tapi nak buat macam mana aku memang gatai nak cari pasai last, padan dengan muka aku, pa ja aku sms di bo layan kan. ambik kau. asy kata A, A la yang jadi.. last aku yang rugi.. ibarat pelaburan saham percintaan yang tetiba menjunam jatuh.

p/s: take note and avoid it... learn from experience okay..!!

Tuesday, 9 October 2012

ciken bin cop

salam,,


  Hai, saya happy sangat dapat makan chickencop last night. Alhamdulillah...Teramat saya ingat tentang makanan ni, adalah tempat cinta berputik. dulu kita orang suka lepak di sebuah kedai ala ala restoran di tepi bukit ni yang juga di kenali sebagai "Gua Sami". Ada nama lain gak bagi gua ni tapi abaikan ja la.

  Biasanya pas makan, perut full, kita lepak di kawasan taman permainan tepi tu, tak pun masuk gua tu.. best, sejuk ja.. apa tah lagi malam plak tu.. oppsss, dont be noty-noty, bukan berdua k, bertiga dan berempat juga.. hihihihi

  Rindunya.. semoga kita dapat bersantai bersama lagi k, even korang ada yang da berkahwin. Erm, tempat tu jadi tempat permulaan hati aku dan asy jadi satu. Aku tak sedar bila dia jatuh hati dekat aku, tapi yang aku tau, sikap dia buat aku senang, selalu happy dan ketawa pendek kata (bukan aku yang pendek k) jarang sedih bila aku ada kamu la...konon..

Saturday, 6 October 2012

all about you

salam..

 Semua tentang awak buat saya senang,
 Buat saya marah
 Buat saya geram dan menangis,
 Tapi awak penuhi lukisan hidup saya
 Dengan warna-warni emosi..
 Yang tak akan saya dapat dari orang lain,
 Selain awak..

saya suka, sayang, dan jatuh hati dengan awak, asy.. will u be with me?


sentiasa mendoakan yang kita akan bersama, saya berharap awak juga. 

suka bila awak kata..
' awak milik asy'
bila saya ajak awak jadi tunang saya, awak kata 
'i will..
when i asking when..??
u said
'one years after work.."
saya simpan sebagai janji..

Friday, 5 October 2012

gaduh gaduh gaduh..

salam
 
    lately ni asyk angin ja dengan asy, alhamdulillah dia sabar. Semarah mana aku, dia layan ok ja.. kita da putus tapi dia keep on asking for relationship. Jual mahal konon aku, hihihihihi but mesti dia tahu isi hati aku kan.

   Aku cakap aku tak perlukan bf.. tau apa dia balas..??

  "yap..macam mana awak tak perlukan bf, macam tu asy tak perlukan gf. But one thing i sure...I Have U.."

  Hi cair gak malam tu, aku tau dia bz + ta sihat tapi hati ni yang tak mau paham.. kalut cari jugak. Dah jumpa bukan nak cakap or msg baik2 tp tau nak marah ja..


*susah jugak bila jatuh hati, hati hilang + sukar di kawal. asyk nak cari tuan tangan yang sambut hati yang terjatuh ja..