Friday, 28 December 2012

susunan kata ..

Salam... erm.. banyak kata yang ada kala tak terungkap, cinta itu buta plus it's crazy... i crazy ??? ermmm...

Gila sebab setiap pagi bangun ja tido tengok hp, senyum, mula otak terbayang2 sweet2... crazy..i am crazy when i falling in love..


You did this honey, so terharu.. bila dia announce that dia da berpunya, dah bertunang bulan 2/2012.. sebenarnya aku ta kisah, if dia da yang lain pun cos it means DIA ciptakan dia bukan untuk aku, redha ja  dengan semuanya. Tapi cara dia, buat i am realy the one he want.. so glad i have you honey.

You the one, i will never give up in this relation even it cut my hearts.. i STILL want you t be my hubby.... 






Bila da ready to have r baby, kami msty syg dia sesangat kan, tak nak la nama LIMAH, LEMAN.. so klasik, nak nama yang sedap di dengar dan mempunyai makna yang baik, nama seseorang tu kan ibarat doa..muaaahhhh syg awk kid..


 Kita sekeluarga, hihihihihihihi berangan ja tinggi setinggi bintang, bintang yang hiasi malam yang gelap. YA ALLAH andai KAU tentukan dia bersamaku, rahmatilah kehidupan kami, di duniaMU mahupun akhiratMU.. aku impikan khidupan bersama dia yang aku sayangi... permudahkan urusan kami YA ALLAH.. AMIN





love make me crazy

salam

 Entah apa yang terjadi sejak akhir2 ni, aku rasa rapat sangat dengan dia.. setiap pagi bangun mesti cari hp, so crazy when i falling in love. He make me fall to him, sampay rasa sesak nafas, lemas.. hey myhoney, let get married.. i want to be with u.. forever... opppsss tergelojoh, but truly, yup i means its.. if u can feels it, how much my love in my hearts for you honey, just for you...


 Awak akn bersama saya kan... please, dont fall to another gurz.. cos now, saya betul2 tak nak kehilangan awak,setelah jauh kita terjatuh, lama hubungan ni bertahan, why should haluan berubah di penghujung kan... ini cerita kita, kita mulakan jadi pastikan kita akan akhirkan nya jugak..<3

Thursday, 20 December 2012

harapan dan keyakinan

Salam..

  Kehadapan my love asyraf, maaf awak pasti terasa kan? Bila saya cakap..
"saya yakin kita bersama.tapi....."
tapi?
"saya ta berharap "
pa syg?
"ta berharap..kita bersama la.. :)"
benda paling merepek asyraf baca
"look"
"bila hilang keyakinan kita boleh bina balik, tapi if musnah harapan hati hancur sgt.."

  Know what? aku bodoh..!! sebab ta sedar pa aku taip tu bawa maksud yang jauh beza dari apa aku pikir. Memang patut awak marah and automatic tukar panggilan syg pada dila, first nyte u turn back to calling me dila, different sangat rasa masa baca tu..

  I SHOULD TAIP..
"dla tak TERLALU berharap.." BUKAN "dila ta harap..." so crazy women i am..

 Erm apa yang jadi da tak dapat di undur so, let teruskan... aku terima apa ya yang bakal terjadi, But terlalu percaya semua ni jadi hanya malam ni ja, Bila bangun esok pagi, He will be as normal as before.. :) Erm maybe kot.. Mudah2an.. YAALLAH lembutkan hatinya, Moga kasih dan cintanya tak akan pernah berpaling dariku..

  :'(  tangisan wujud saat hatiku terluka, dan saat melukakan hatimu..
   soorryy sangat2 asyraf...

if hati awak 'terpecah' i not allow ia pecah sendirian, coz dua hati tak akan terpisah.. insyaallah

Truly,
What i try to said, Saya yakin kita akan bersama, sentiasa memohon agar awak imam saya, Suami saya dalam setiap sujud(kadang2 lupa gak), Tapi saya tak terlalu berharap, Sebab jodoh di tangan DIA, apa yang mampu, Saya berdoa, Berusaha jaga hati, Kasih dan cinta yang ada untuk awak. Yang lain urusan DIA, apa pun nanti yang terjadi jika tak seperti saya harapkan,saya redha dan saya takkan kecewa atau menyesal mengenali awak,insan bernama Mohammad Asyraf Noor. Awak terbaik di mata hati saya. Terima kasih untuk mencintai saya selama hampir dua tahun ni..

huh..so sorry..

p/s: He started call me sayang since he entered TNB for continues his study and started bahasakan diri dia abang (16/12) Tapi aku yang still kekok untuk ubah panggilan kedua2nya.. Nak basakan diri sayang and panggil dia abang.. It so hard.. Tapi guna la gak, Just jarang.. Opssss.. Hihihiihi




Saturday, 15 December 2012

bertunang?? apa kata abah...??

Salam..
  Aku ngadu kat jannah, my roomate..

'jan ramai member sek da kawen, orang nak jugak. tp nak gtau abah pun aku ta berani..'

slamber jan jawap..
'ala ang cakap ja, ayah ang tak kan kata pa, ang da 22 kan mesti dia bg punya.'

Di pendekkan cita.. slepas dapat semangat dari adik.. aku beranikan diri..

jumaat,14/12/12
by sending sms

aku   : Salam abah buat pa?
abah : Awat

aku   : saja tanya..
....................................................................................................
diam ja pak aku


aku   : Abah, nak btunang.. boleh tak??
abah : Dengan sapa?

aku   : Kakak tanya ja...trasa nak tanya
abah : Elok lepas rumah siap

aku   : Kakak suka cara asyraf..walau kakak ta yakin dia sesirius mana dengan akak
abah : Tak kisah, yang penting taat Allah

aku   : Mak macam ta bapa suka, tanya abah sebab tak nak kawan lama2 tut2 famly ta suka kang payah nak buang
abah : Mak dengan mak dia aja,Tapi analisa elok2

aku   : Dia masuk TNB ni banyak brubah,akak pun slalu kena marah dengan dia hanya sebab stdy and lambat solat kadang2.. dan kakak nampak dia terlalu yakin sampai akak yang jadi takut
abah : K lah tapi rumah tak sudah lagi tunggu sat
....................................................................................................

Now saya tau, abah bagi kita orang ber...HUBungan... alhamdulillah... Yang lain tunggu masa yang tentukan...hope semuanya seperti yang kami harapkan..amin...

your first day enter the class






Sunday, 2 December 2012

baran...!!

salam

 Aiii... Dia cakap aku baran.. Ya ka??? Tah la kadang2 orang lain lebih kenal diri kita kan... Tapi kenapa angin tak menentu ni.. nak kata period tak.. erm apa bila hati terlalu rindu emosi boley jadi tak stabil? tambah2 lagi bila apa yang kita nak tak dapat dipenuhi.. maybe la kot kan..

 i miss you much.. really i am.. but at the same time i should respect your timing. Hold on what i want, it make me fully stress when i cant voice up it.. i try to be the one who understand you, but my heart cant.. it calling you, and i cant stop it.. 


truly i hate this feeling much..