Sunday, 17 March 2013

awakkkk...!!

salam

    Handset saya hilang... awak adalah orang terkhir saya call before handset tu jatuh... sedihnya saya... Awak akan rindu saya ka nanti? Tapi sapa saya untuk awak kenang dan rindu kan... hukhuk... awak... saya dah lepaskan awak.. Tapi hati saya tak pernah lupakan mahupun tinggalkan awak... know why??? coz u still the one i love, seperti awak yang terakhir saya call before handset saya hilang (15.3.13 jumaat), saya harap awak juga yang terakhir before saya mati...



Wednesday, 13 March 2013

end up

salam...

 walau aku orang yang minta smua ni, tak bermaksud kau aku lepas kan selamanya pergi.... i let you go and gone.... Tapi.... tapi bila masih ada saya di hati, tak kira lama mana awak hilang, awak akan kembali kan...

MY LOVE IS STILL YOURS.... FOREVER