Saturday, 7 September 2013

Sedihnya.....

salam,....

     Aku rasa sedih sangat... memang lumrah alam erk 'pekerja' yang ta da masa lapang?? da la kmarin seharian aku cari dia, no respon. hari nie pun.. tadi ja dalam jam 6 dia angkat cal, kata ti sampai uma nak mesej aku, tp ta da pun... jadi memang betul dia ta mo cari aku kot...

     Eeeeeeeeeee susahnya nak paham dia, try hormat timing keja tapi mcm 24 jam keja.... dalam sehari macam seminit pun ta da utk aku, ta kan aku nak blagak ok if memang aku ta ok. Ya ALLAH, susahnya... Kalau betul bercinta ibarat menyerah hati untuk dilukai, ta kan setiap hari untuk dilukai..  kalau dugaan menengeratkan hubungan, erat ka hubungan ni? berselang seli dengan tangisan ada la... sakittttttttttt sangat.. Kalau ta ikhlas awak., ta payah la teruskan... rasa macam hidup dalam kepalsuan ja sekarang... aku sakit dalam mcintai awak... mrindui awk yg mcm ta wujud.. saya ta penah jemu cari awk setiap hari, ta penah penat tunggu awk... saya cma ta larat nak ubatkan hati sy yg sakit krna awk... r u trying to changced? Awk bg sy hrapan yg memang 'harapan'

     Terima kasih awak...buat la apa yang awk rasa betul, xda dan ta akan ada yang menghalang, jga diri, keja betul-betul...salam

Friday, 6 September 2013

Sepinyaaaa....



  Salam..

     Da hanpir sminggu terperap dirumah tampa kerja, elaun ta dapat lagi, erm miss sangat kawan2 di UMS-labuan..... korang rindu aku tak? Mesti masing2 da bz siapkan kelengkapan untuk mulakan perjuangan baru, semoga dapat keja awal k.. amin..

     Erm, my 'pak cik' sesangat bz sekarang, da ta da masa sangat untuk aku, rasa membujang pun ada. Eh, silap-silap, aku memang bujang lagi.. sejak dapat post baru, keja 24 jam, hai cam na la t kalau kawen. Silap-silap, muka laki aku pun da ta cam... hihihihi tue da melampau la kan.

     Sunyinya.... ta da teman serumah berbual-bual, ta da teman sekuliah ber'assgnment', ta da pantai untuk berjalan-jalan dan laut... YaALLAH, Rindu gila....





     Rindu gila time kem nie.... nie kawan yang tersangat aku sayang time aku di labuan dulu... love u guys sangat2.. Phee kawan sejurusan dengan aku, dia baik sangat2 dengan aku, penyabar layan kerenah aku, dan dia ni penasihat terbaik, sebab dia jujur. Memang kadang2 sakit gak dengar tapi kebenaran memang adakalanya agak pahit dan perit kan... Dia banyak tolong aku time study...Dan juga kekawan group asgment aku gak, wani, azie, ida, arif... baik2 blaka orang kat UMS tue...ALLAH ja mampu balas segala jasa baik korang.

PHEE yang manis....






Ijat vs Nora... TAHNIAH



Salam...

  Hari nie penat sangat, semalam jam 2 pagi macamtue la baru dirumah... EHHHH,, buka merewang k, gi tolong apa yang patut kat rumah makcik, anak sulong depa kawin.... seronoknya, tetiba cemburu, bila la masa aku akan sampai


  By the way, aku diminta jadi pengiring pengantin... adoi... muka jerawat banyak, macam ta sesuai ja post tu tuk aku.. oh ya, nie corak inai depa pilih..



  Cantik tak? erm simple ja, tapi aku pun pilih corak nie, ta sngka dia pilih yang sama gak... tapi da lain sikit la, da edit bagai kan... tau sapa yang lukis...? erm, kawan baik time sekolah rendah aku lukis.. comey plus kiut orangnya. nanti aku masukan pic nikah depa k...