Friday, 5 October 2012

gaduh gaduh gaduh..

salam
 
    lately ni asyk angin ja dengan asy, alhamdulillah dia sabar. Semarah mana aku, dia layan ok ja.. kita da putus tapi dia keep on asking for relationship. Jual mahal konon aku, hihihihihi but mesti dia tahu isi hati aku kan.

   Aku cakap aku tak perlukan bf.. tau apa dia balas..??

  "yap..macam mana awak tak perlukan bf, macam tu asy tak perlukan gf. But one thing i sure...I Have U.."

  Hi cair gak malam tu, aku tau dia bz + ta sihat tapi hati ni yang tak mau paham.. kalut cari jugak. Dah jumpa bukan nak cakap or msg baik2 tp tau nak marah ja..


*susah jugak bila jatuh hati, hati hilang + sukar di kawal. asyk nak cari tuan tangan yang sambut hati yang terjatuh ja..

No comments:

Post a Comment