Friday, 6 September 2013

Ijat vs Nora... TAHNIAH



Salam...

  Hari nie penat sangat, semalam jam 2 pagi macamtue la baru dirumah... EHHHH,, buka merewang k, gi tolong apa yang patut kat rumah makcik, anak sulong depa kawin.... seronoknya, tetiba cemburu, bila la masa aku akan sampai


  By the way, aku diminta jadi pengiring pengantin... adoi... muka jerawat banyak, macam ta sesuai ja post tu tuk aku.. oh ya, nie corak inai depa pilih..



  Cantik tak? erm simple ja, tapi aku pun pilih corak nie, ta sngka dia pilih yang sama gak... tapi da lain sikit la, da edit bagai kan... tau sapa yang lukis...? erm, kawan baik time sekolah rendah aku lukis.. comey plus kiut orangnya. nanti aku masukan pic nikah depa k...






No comments:

Post a Comment