Friday, 28 December 2012

susunan kata ..

Salam... erm.. banyak kata yang ada kala tak terungkap, cinta itu buta plus it's crazy... i crazy ??? ermmm...

Gila sebab setiap pagi bangun ja tido tengok hp, senyum, mula otak terbayang2 sweet2... crazy..i am crazy when i falling in love..


You did this honey, so terharu.. bila dia announce that dia da berpunya, dah bertunang bulan 2/2012.. sebenarnya aku ta kisah, if dia da yang lain pun cos it means DIA ciptakan dia bukan untuk aku, redha ja  dengan semuanya. Tapi cara dia, buat i am realy the one he want.. so glad i have you honey.

You the one, i will never give up in this relation even it cut my hearts.. i STILL want you t be my hubby.... 






Bila da ready to have r baby, kami msty syg dia sesangat kan, tak nak la nama LIMAH, LEMAN.. so klasik, nak nama yang sedap di dengar dan mempunyai makna yang baik, nama seseorang tu kan ibarat doa..muaaahhhh syg awk kid..


 Kita sekeluarga, hihihihihihihi berangan ja tinggi setinggi bintang, bintang yang hiasi malam yang gelap. YA ALLAH andai KAU tentukan dia bersamaku, rahmatilah kehidupan kami, di duniaMU mahupun akhiratMU.. aku impikan khidupan bersama dia yang aku sayangi... permudahkan urusan kami YA ALLAH.. AMIN





No comments:

Post a Comment