Monday, 12 November 2012

Bee + Zee


 salam..

  Hujung-hujung sem, Berlumba ikan asgment nak meraih layanan istimewa. Huh, penat sangat. Date line bukan main lagi jauh dimata, tapi terlalu dekat di kalender. haiii.. Kalut dengan asgment ni terlupa usya tiket flight balik.. Silap2 aku sesorang terkulai di Laaa Cik Buan..

hopefuly i can 
 If itu yang terjadi, merenung jauh mengintai laut la aku nanti.. Bangun nampak dinding dan bunyi burung2 ja... So boring.. Kalau balik da gak dengar mak beleter, Walau sakit ditelinga tapi happy dan tenang dihati..
ermmmmm... awak..
 Masa yang makin hampir dan terdekat ni, jadual dan rutin kita akan selari walau ada yang berdeza nanti. sesama bz kan, if awak sibuk menghatam buka saya akan sibuk menghafal. Maklum la, final is on the way..
awak.. be my bestfrenz..
 frenz is everything.. jadi awak jom berkawan.. boleh saya bising2 dengan awak, tak da buat awak tersinggung macam semalam..

No comments:

Post a Comment