Saturday, 3 November 2012

k.i.t.a b.e.r.d.u.a

salam..

  Ni half dari album yang kami sesama buat. Tomey TAKKK ??? Pic skema ja msg2.. Hahahaha.. Oppss.. Kita start couple tahun 2011 dimana masa tue aku baru sem dua kat UMS-KAL ni. Dia cakap kita try dulu sebulan kalau tak okay , kita kawan macam biasa.. But now, it already 1 YEARS 9 MONTHS..  Moga kekal selamanya until we died.. Amin


 Si comey dibawah aku buh nama limah even this not my kid , then do i care... !! Asal , mak budak ni tak tau.. Hihihi tapi pic ni membawa maksud yang tersirat dan tak da yang tersurat.. Hah asy da start tersenyum tue, huh pikir pa erk ?



 Dengan spontan kitaorang snap pic ni. even aku malu sbenarnya tapi buat2 slamber badak ja suh asy ambik pic ni. nampak kan mata ku lebam... hukhukhuk.. Dia nampak tua kan, tapi di mata ni dia tetap sama. The one i like, i love and i miss..knows what, i love and love my parents more..hahahahaha


 Jangan mengalah dengan apa dugaan atau halangan yang mendatang tapi berusaha untuk menempuhnya dan belajar darinya. Its more then enough for us to make we still 2geher my honeyyyy...dews.. :)

No comments:

Post a Comment